“Ne vom întoarce într-o zi” de Radu Gyr – Cea mai frumoasă Odă adusă de Biserică și Armată martirilor și mărturisitorilor României la Centenarul Marii Uniri. VIDEO

“Ne vom întoarce într-o zi” – de Radu Gyr, într-o interpretare inedită a Grupului psaltic Tronos al Patriarhiei Române și a Orchestrei Reprezentative a Ministerului Apărării Naționale al României. O odă adusă tuturor Martirilor români ai regimurilor totalitare la spectacolul “Uniți prin Centenar”, în fața Patriarhilor Constantinopolului și Bisericii Ortodoxe Române și a 5000 de oameni veniți la Sala Palatului după Sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului. Muzica: Pr. Cristian Alexandru. Felicitari și Doamne, ajută!

La Mulți Ani, România!

Concertul integral, aici:

MĂRTURISITORII

Vedeți și versiunea de la Ateneul Român:

Print Friendly, PDF & Email

Comments 2

  1. Multumim pentru atât de necesară aducere aminte. Mărtrisitori și eroi ai neamului care s-au sacrificat pentru valorile noastre tradiționale pe care astăzi le încalcă barbar ”ciocoii” noi ai tranziției. Luați aminte jefuitori ai țării, că ei nu mint, ei se vor întoarce în conștiințele altor români și veți ălîti – plată dreaptă! – pentru crima împotriva poporului. Ne iertați voi Români de viță veche, noi v-am trădat idealurile și stăm robiți sub jugul Hoției și Prostiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.