Connect with us

Bătălia neokominterniştilor cu Sfinţii închisorilor. Transferarea vinovăţiilor reale asupra românilor, culpabilizaţi că s-ar fi omorât între ei

Continuatorii Scânteii scriu despre “închisorile comuniste româneşti” şi “comunismul românesc”. Comunismul nu este românesc, este o ideologie anticreştină, străină de cultura şi civilizaţia românească. Regimul comunist a fost impus de o forţă de ocupaţie străină, cu sprijinul tancurile sovietice, pe întreg teritoriul românesc, inclusiv în Basarabia şi în Bucovina răpite.

Bezbojnicii continuatori ai Scânteii scriu exclusiv despre torţionari etnici români, uitând să menţioneze că aceste cozi de topor nu reprezentau mai mult de 5-10% din efectivele Securităţii. Despre alogenii care au instaurat regimul comunist în România nu se vorbeşte deloc. Kominterniştii ascund vinovăţiile reale, tranferând vina asupra românilor, adică tocmai a celor supuşi unui experiment etnocidar, în urma căruia milioane de români au fost închişi, iar sute de mii dintre aceştia au fost omorâţi în lagăre şi închisori ori în munţi.
Doctorul Teofil Mija îmi spunea că, după ce a fost arestat, timp de două luni de zile nu a auzit măcar un anchetator vorbind limba română. Silviu Brucan, fost conducător al Scânteii şi ideolog al neokominterniştilor, scria în “Generaţia irosită” despre cei care l-au chinuit pe Ţuţea. Deci, nu l-am chinuit, ci l-au chinuit. Este o perfidă acţiune de re-condamnare a victimelor de către opresori, începută încă din închisoarea Piteşti, care vrea să impună opiniei publice că românii s-au omorât între ei.

Înţelegem disperarea şi teama neokominterniştilor când văd evlavia pe care românii o au faţă de martirii şi mărturisitorii din închisorile comuniste. Procesul de culpabilizare a poporului român continuă. Reperele morale autentice sunt interzise cu putere de lege în spaţiul public românesc. Interdicţia este vizibilă în mediul academic şi instituţional (cu excepţia Bisericii, care a produs o “spărtură” semnificativă în sistem). Dar, aşa cum spune un cântec, “vinovaţii fără vină cer să se facă lumină”. Iar biruinţa va fi a lor, aşa cum ne-a transmis Părintele Calciu, care a profeţit bătălia neokominterniştilor cu sfinţii închisorilor, asigurându-ne că vor fi alături de noi pentru a-i apăra.

Florin Palas

Sursa: Facebook

MĂRTURISITORII

Print Friendly, PDF & Email
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Părintele Ilie Lăcătuşu din Giulești, sfântul cu moaşte întregi din România sau mortul-viu. Mărturii impresionante la 20 de ani de la descoperirea sa și la 35 de ani de la nașterea la Cer (+22 iulie 1983)

Articole

Uciderea bestială a Căpitanului Mişcării Legionare, Corneliu Zelea Codreanu. Crima din noaptea Sfântului Andrei. FOTO-DOCUMENTE

Articole

O fotografie inedită cu Corneliu Zelea Codreanu şi o scrisoare a Olguţei Blănaru Iordănescu (+6 octombrie 2015) împreună cu alte foto-mărturii

Articole

A avut Patriarhul Teoctist o moarte martirică? Ultimele cuvinte: “Merg la operaţie ca la Sfanta Liturghie”. REMEMBER la 9 ani în Ceruri (†30 iulie 2007)

Articole

Connect