Connect with us

“Trecutul se ține de noi ca prezent și ne așteapta ca viitor”
(Ierom. Arsenie Boca)

«Nimănui nu ştiu să dau alte sfaturi decât cele duhovniceşti. Şi aşa sunt arătat că pe aici [manastirea Sambata, n.n.] trec şi se adăpostesc legionari, ţărani sau alţii, care sunt certaţi cu stăpânirea, spunea părintele. Am fost anchetat în această privinţă şi am răspuns că eu nu fac politică de nici un fel. Ca slujitor al lui Hristos oricine vine şi-mi cere să-i arăt calea spre Hristos sunt obligat să-i arăt calea care duce la mântuire», spunea Parintele Arsenie Boca in 1946, conform declaratiei din 1963 date de Grigore Gladcov in penitenciarul Aiud.

Sursa: Adrian Nicolae Petcu

Preluare: MARTURISITORII

Print Friendly, PDF & Email
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Părintele Ilie Lăcătuşu din Giulești, sfântul cu moaşte întregi din România sau mortul-viu. Mărturii impresionante la 20 de ani de la descoperirea sa și la 35 de ani de la nașterea la Cer (+22 iulie 1983)

Articole

Uciderea bestială a Căpitanului Mişcării Legionare, Corneliu Zelea Codreanu. Crima din noaptea Sfântului Andrei. FOTO-DOCUMENTE

Articole

O fotografie inedită cu Corneliu Zelea Codreanu şi o scrisoare a Olguţei Blănaru Iordănescu (+6 octombrie 2015) împreună cu alte foto-mărturii

Articole

A avut Patriarhul Teoctist o moarte martirică? Ultimele cuvinte: “Merg la operaţie ca la Sfanta Liturghie”. REMEMBER la 9 ani în Ceruri (†30 iulie 2007)

Articole

Connect