Părintele Justin, pâinea lui Dumnezeu. Omiliile Prea Sfințitului Ignatie al Hușilor și Monahului Filotheu Bălan de la Petru Vodă la 99 de ani de la nașterea Părintelui Justin Pârvu – VIDEO/AUDIO

Predică susținută de Prea Sfințitul Igantie al Hușilor în biserica Mănăstirii Paltin, 10 februarie 2018, în cadrul simpozionului “Părintele Justin Pârvu – simbol al unității naționale și apologet al credinței creștine” (vom reveni cu alte relatări și imagini de la eveniment)

Monahul Filotheu – omilie la Sf. Mc. Haralambie, 10 Februarie 2018, la naşterea Părintelui Justin (1919), în biserica Mănăstirii Petru Vodă, dând citire unor cuvinte de folos ale Părintelui Justin din diferite domenii ale vieţii creştine:

Surse: Atitudini.com și Mănăstirea Petru Vodă

Foto: Mănăstirea Paltin Petru Vodă – Calendar cu Părintele Justin

Citiți și Ziarul Lumina la 99 de ani de la nașterea “marelui duhovnic al României, Părintele Justin Pârvu”: “Prin pilda vieții sale, mulți au redescoperit mândria de a fi român”

MARTURISITORII

Print Friendly, PDF & Email

Comments 1

  1. Slava Domnului, parinte Filotheu, ca m-a invrednicit sa ascult un asemenea cuvant ca al Sfintiei Tale! Eram la Petru Voda, in manastire, cand ati vorbit, dar iesisem in curte, unde aveam o coliva si imi parea tare rau ca nu auzeam totul atat de bine, asa ca acum, cand ati postat cuvantul, m-am bucurat cu tot sufletul! Sa va tina Dumnezeu asa de curajos si marturisitor al adevarului! Si sa va pazeasca de orice rau, de orice primejdie! Aveti admiratia si pretuirea mea intreaga! Dumnezeu sa va ajute si sa va ocroteasca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.